Вибираємо краватку


Часто чоловіки не замислюються з приводу краватки, і дуже-дуже даремно. Краватка здатний не тільки підкреслювати костюм і інші елементи одягу, але також висловлювати настрій і певні якості господаря. Завдання жінки допомогти коханому зробити правильний вибір.

Часто чоловіасто чоловіки не замислюються з приводу краватки, і дуже-дуже даремно. Краватка здатний не тільки підкреслювати костюм і інші елементи одягу, але також висловлювати настрій і певні якості господаря. Не правильно обраний і недбало зав'язана краватка говорить про відсутність смаку у чоловіка. Дана стаття стане в нагоді не тільки всім чоловікам, а й деяким жінкам, тому що краватка - один з найбільш часто які приносить речей.

При виборі краватки спочатку слід звернути увагу на матеріал, з якого виготовлений краватку. Якість матеріалу відіграє найважливішу роль при виборі. Кращими вважаються краватки від італійських майстрів, зшиті вручну. Але і в інших країнах зараз роблять гарні моделі. Відрізнити ручну роботу від машинної досить легко. По-перше, зверніть увагу на шов із зворотного боку. Він повинен бути м'яким. Якщо шов буде жорстким, то це явна ознака машинного шиття. По-друге, краватки, зшиті вручну, складаються з трьох шматочків тканини, а не з двох. Матеріал повинен бути лише натуральним. Дуже важливим показником якості є підкладка краватки. У якісних моделях підкладка складається з стовідсотковою натуральної вовни.

Якщо Ви визначилися з моделлю і перевірили якість краватки, то можна приміряти його. Пов'язувати краватку необхідно так, щоб його широкий кінець злегка прикривав пряжку ременя. По ширині краватка повинна відповідати ширині лацканів піджака. Стандартної для лацканів вважається ширина 7-9 сантиметрів, тому сама широка частина краватки повинна мати таку ж ширину. Вузол краватки повинен бути досить тугим, деякі чоловіки вважають за краще залишати одну-дві складки біля вузла.

Покладіть краватку на долоню і подивіться, як він буде звисати з обох сторін. Краватка має висіти рівно, не гнутися й не закручуватися.

Краватка повинен не тільки бути якісним, він повинен гармоніювати з костюмом і сорочкою. Тут є певні правила. Краватка з малюнком буде добре виглядати в поєднанні з однотонним сорочкою. І навпаки, однотонний галстук добре гармонує з сорочкою, на якій є малюнок. Прийнятними вважаються малюнки двох видів: клітинка і смужка. Останнім часом стали популярні краватки в горошок. Дрібний горошок цілком поєднується з офіційним стилем. Зверніть увагу на те, що однотонний краватка повинна мати практично такий же колір, як у клітин або смужок на сорочці.

Дуже важливо правильно підібрати колір і тон краватки. Під темний костюм та світлу сорочку, підійде чорна краватка. Не погано виглядатимуть краватки в міру яскравих кольорів (синього, жовтого). Якщо у Ви одягнені в однотонний чорний костюм і білу сорочку, то найкращим варіантом буде краватку з дрібним малюнком. Якщо костюм і сорочка світлі, то краватка повинна бути приблизно одного тону з сорочкою. Під світлий костюм і темну сорочку необхідно підбирати краватку кольору костюма.

Взагалі вважається, що в кожного чоловіка повинно бути як мінімум три краватки. Але, звичайно ж, краще мати більше краваток, тому що в житті багато різних випадків і в кожному з них чоловік повинен виглядати елегантно

0 коммент.:

Отправить комментарий

 
BloggerTheme by BloggerThemes | Design by 9thsphere