Овочеве рагу


дозволяє широко використовувати овочі в тих випадках, коли небажано зайве відкладення жіра.С іншого боку, овочі добре поєднуються з м'ясом, рибою, молоком, сиром, крупою.
Овочеве рагу може бути як основне блюдо і як гарнір до м'яса або риби.
Овочеве рагу

Інгредієнти:

Kартофель 400 г, морква 200 г, ріпчаста цибуля 200 г, цвітна капуста 400 г, помідори 500 г, солодкий перець 200 г, зелений горошок 200 г, олія 150 г, сіль, перець.

Спосіб приготування:

Моркву і цибулю обсмажують до напівготовності, додають цвітну капусту, картоплю нарізану кубиками і воду, солодкий перець. Овочі перемішують і тушкують 5-7 хвилин. Потім додають сіль, перець, нарізані часточками помідори і зелений горошок і тушкують ще 10 хвилин. У самому кінці додайте дрібно нарізану зелень петрушки та кропу.
Овочеве рагу з кабачків з грибами.

Інгредієнти:

Кабачки 1500 г, гриби свіжі 500 г, помідори 400 г, перець зелений 100 г, ріпчаста цибуля 150 г, топлене масло 100 г, часник 13 г, сіль, борошно 10 г.

Спосіб приготування:

Очищені кабачки розрізають уздовж на шість-вісім частин, видаляють серцевину і нарізають у вигляді ромбів, посипають сіллю, перцем, борошном і смажать на олії.
Свіжі гриби ретельно очищають, промивають теплою водою, шинкують і смажать на олії.
Підсмажений цибуля, нарізані часточками помідори, зелений стручковий перець і часник рубаний з'єднують з кабачками і грибами і заливають цю овочеву суміш сметанним або молочним соусом, сіль, після чого гасять 15-20 хвилин. При подачі овочеве рагу посипають зеленню петрушки або кропу.
Овочеве рагу з баклажанів та кольорової капусти

Інгредієнти:

Баклажани 1000 г, цвітна капуста 700 г, помідори 600 г, ріпчаста цибуля 200 г, листя салату 100 г, вершкове масло 70 г, сіль, перець.
Спосіб приготування:
Очищені баклажани нарізають великими брусочками і тушкують до напівготовності з маслом і водою. Цвітну капусту розбирають на дрібні суцвіття, варять у посоленной воді до напівготовності.
Капусту, баклажани і підсмажену цибулю з'єднують, додають нашаткований салат і нарізані часточками помідори, сіль і перець за смаком, перемішують і тушкують ще 15-20 хвилин. При необхідності додають води. За 5 хвилин до повного приготування додайте в блюдо дрібно посіченою зеленню.

0 коммент.:

Отправить комментарий

 
BloggerTheme by BloggerThemes | Design by 9thsphere