Взуття. Корисні поради по догляду.


Корисні поради по догляду за шкіряним обов в осінньо-зимовий період.

Взуття промокла ... Це трапляється восени і взимку, на жаль, дуже часто. Промокає взуття швидко, а от сохне повільно, при кімнатній температурі не менше доби. Час сушіння можна скоротити. Вимити взуття холодною водою, протерти зовні і зсередини, потім набити старими газетами. Газетний папір прекрасно вбере вологу і збереже форму взуття. Також можна користуватися спеціальними розпірками для взуття, взуття слід сушити тільки при кімнатній температурі. Не слід сушити шкіряне взуття біля опалювальних приладів. Після того як взуття висохла, потім слід нанести спеціальний крем для шкіряного взуття на органічній основі, він ідеально підходить для осінньо-зимового періоду. Такий крем чудово захистить вашу взуття в негоду. Використовувати крем рекомендується не рідше двох разів на тиждень.
До речі кажучи, волога не завжди ворог нашої взуття. Замшеве взуття, наприклад, відмінно себе почуває під паром (у неї піднімається ворс). Для чищення взуття із замші краще всього використовувати гумову щітку.
Чоботи зі скрипом давно вже вийшли з моди, але скрипучі підошви нерідко терзають наш слух і сьогодні. Для того, щоб зникли скрипучі звуки, просочіть їх на ніч гарячої натуральної оліфою або змастіть льняним маслом.

0 коммент.:

Отправить комментарий

 
BloggerTheme by BloggerThemes | Design by 9thsphere